Ervaringen

Lees hier de tips en ervaringen van andere gebruikers van zelfinseminatie-shop.nl
  • happy customer #88 😀 👍

    28 februari 2021

  • Snelle levering

    24 februari 2021

  • happy customer #86 😀 👍

    17 februari 2021

  • Erg duur voor de producten die aangeboden worden! De katheter had een erg scherp randje en was dan ook niet prettig om te gebruiken.. service is top maar de prijs is echt extreem vergeleken met de drogist

    Onze reactie:
    Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de Katheter een scherp randje had, dat is uiteraard niet de bedoeling. We zullen het navragen bij de leverancier.
    Onze producten zijn niet allemaal te koop bij de drogist. Ze zijn helaas zo duur omdat het producten zijn die ook in de ziekenhuizen gebruikt worden en daarom aan strenge eisen moeten voldoen.

    05 februari 2021

  • Goed assortiment, duidelijke instructies, snelle en anonieme verzending. Misschien een tip, eventueel ovulatiethermometer aanbieden?

    Onze reactie:
    Bedankt voor je mooie review! We zijn inderdaad bezig met het toevoegen van een ovulatiethermometer! Dus dat komt er binnenkort aan 😀

    04 februari 2021

  • Met de laaste van de eerste zit is gelukt.

    28 januari 2021

  • happy customer #82 😀 👍

    27 januari 2021

  • happy customer #81 😀 👍

    20 januari 2021

  • happy customer #80 😀 👍

    20 januari 2021

  • happy customer #79 😀 👍

    14 januari 2021

  • Geweldige service. Zeer vriendelijk. Het kaartje en het chocolaatje maken het allemaal heel persoonlijk.

    Onze reactie:
    Leuk om te horen en we hopen dat het chocolaatje gesmaakt heeft! De Chocolaatjes zijn op dit moment op, maar we kijken of we binnenkort weer wat leuks mee kunnen versturen!

    14 januari 2021

  • Snel besteld en ontvangen duurde wat langer niet erg. Goede kwaliteit.

    Onze reactie:
    Bedankt voor je review! Helaas was het afgelopen tijd erg druk bij de postbezorgers :-( Gelukkig hadden jullie op tijd besteld zodat het nog op tijd binnen gekomen is.
    Veel succes! We gaan duimen dat het lukt!

    14 januari 2021

  • Top service en product

    13 januari 2021

  • Snelle levering, goede producten en duidelijke instructie. Begin vorige maand besteld en het resultaat; ik ben zwanger 🥰🥰

    Onze reactie:
    Wauw! Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap! Geniet ervan.

    10 januari 2021

  • Vorige maand een setje bij jullie gekocht.. handige gebruiksaanwijzing en super snel geleverd.. Het resultaat mag er wezen ik ben zwanger!!!

    Onze reactie:
    Wow, dat is geweldig! Gefeliciteerd met jullie zwangerschap ❤️

    04 januari 2021

  • Super goede en snelle service!

    04 januari 2021

  • Snelle service, discreet en anonieme uitstraling betreft de verpakking/afzender. De spullen nog niet gebruikt, maar dat gaat binnen nu en 2 weken wel gebeuren!! 🙏🏽❤

    31 december 2020

  • Prima site.. duidelijk...bestelling snel binnen...

    31 december 2020

  • Snelle levering, goede producten en duidelijke instructie. Wij hebben al een zoon van bijna 4 door middel van zelfinseminatie en nu opnieuw zwanger.

    Onze reactie:
    Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Erg leuk om te horen :-)

    29 december 2020

  • Duidelijke site. Makkelijk te bestellen en snel in huis!

    22 december 2020

  • Zeer snelle levering, duidelijke informatie over hoe de producten gebruikt moeten worden en een leuk kaartje bij de bestelling, erg leuk. Zeer tevreden!

    20 december 2020

  • snelle en discrete levering

    17 december 2020

  • Super service, pakketje kwam niet aan, en hebben zij een nieuwe bestelling opgestuurd.

    17 december 2020

  • Leuk persoonlijk. Eventueel plaatjes of filmpje op de site voor zelf inseminatie

    03 december 2020

  • Zeer vriendelijk te woord gestaan op een nog laat uurtje, ik had geen antwoord verwacht nog. nu heb ik mijn bestelling direct kunnen doen en ontvang ik het nog sneller. Mooi, blij mee:-)

    26 november 2020

  • Super!!

    26 november 2020

  • helemaal top. bij de eerste keer 2 keer geprobeerd en het was raak helaas miskraam gehad erna weer geprobeerd en was het bij de eerste keer meteen raak. nu gaan we voor een 2de kindje eerste keer helaas mislukt

    20 november 2020

  • Super tevreden... We hebben hierdoor al een kindje mogen verwelkomen.

    Onze reactie:
    Wat onwijs leuk om te horen! Heel veel geluk :-)

    05 november 2020

  • Snelle levering, lief persoonlijk berichtje waarmee aangegeven wordt dat iemand snapt dat je het een beetje spannend vindt. Heel prettig!

    Onze reactie:
    Bedankt voor deze mooie review. Nogmaals veel succes en ik duim mee!!

    Liefs Caroline

    04 november 2020

  • happy customer #59 😀 👍

    04 november 2020

  • Fijn bestellen en snelle bezorging. Top!

    21 oktober 2020

  • Het werkt zoals beschreven staat voor ons naar tevredenheid. We hebben inmiddels een zoontje van ruim een jaar die door middel van een product verwekt is. Erg prettig om mee te werken.

    21 oktober 2020

  • Snelle verzending en duidelijke informatie op de website.

    20 oktober 2020

  • happy customer #55 😀 👍

    15 oktober 2020

  • Snel bezorgt. En wat het helemaal leuk maakt is dat ze het persoonlijk hebben gemaakt met een lief geschreven briefje.. Als ik nog wat nodig heb.. bestel ik absoluut hier 😁

    15 oktober 2020

  • happy customer #53 😀 👍

    14 oktober 2020

  • Snel bezorgd met een persoonlijk kaartje erg leuk! Goede service.

    14 oktober 2020

  • happy customer #51 😀 👍

    08 oktober 2020

  • happy customer #50 😀 👍

    07 oktober 2020

  • happy customer #49 😀 👍

    28 september 2020

  • Top snel geleverd

    23 september 2020

  • snelle en discrete levering in stevige verpakking.

    23 september 2020

  • happy customer #46 😀 👍

    23 september 2020

  • Fast shipping. High quality!

    16 september 2020

  • Het pakket werd snel, discreet en voorzien van instructies geleverd. Het verbaasde ons dat ons pakket de volgende dag al in huis was. Echt super! 100% een aanrader.

    26 augustus 2020

  • happy customer #43 😀 👍

    13 augustus 2020

  • happy customer #42 😀 👍

    12 augustus 2020

  • happy customer #41 😀 👍

    05 augustus 2020

  • Tevreden over de bestelling. Snel en veilig verzonden.

    01 augustus 2020

  • Snel en discreet geleverd.

    29 juli 2020

  • happy customer #38 😀 👍

    20 juli 2020

  • happy customer #37 😀 👍

    14 juli 2020

  • happy customer #36 😀 👍

    09 juli 2020

  • happy customer #35 😀 👍

    24 juni 2020

  • happy customer #34 😀 👍

    24 juni 2020

  • Duidelijke informatie, snelle discrete levering, top!

    18 juni 2020

  • happy customer #32 😀 👍

    18 juni 2020

  • Snelle levering en goede producten. Er is ook een duidelijke uitleg meegeleverd.

    17 juni 2020

  • discreet verzonden en past door brievenbus

    15 juni 2020

  • Leveren netjes en op tijd!

    12 juni 2020

  • happy customer #28 😀 👍

    11 juni 2020

  • Altijd op tijd en de juiste artikelen. Fijne site en makkelijk bereikbaar

    10 juni 2020

  • Komt snel aan, prima producten.... enige wat ik me afvraag: waarom is het zo duur?

    Onze reactie:
    Bedankt voor je review. Onze producten zijn professionele medische producten die aan strenge eisen moeten voldoen omdat ze ook in het ziekenhuis gebruikt worden. Hierdoor is de productie van de producten een stuk duurder.

    10 juni 2020

  • happy customer #25 😀 👍

    29 mei 2020

  • happy customer #24 😀 👍

    21 mei 2020

  • happy customer #23 😀 👍

    20 mei 2020

  • happy customer #22 😀 👍

    06 mei 2020

  • happy customer #21 😀 👍

    30 april 2020

  • Snel mailcontact en goede service. Keurig verpakt allemaal.

    23 april 2020

  • happy customer #19 😀 👍

    23 april 2020

  • happy customer #18 😀 👍

    06 april 2020

  • happy customer #17 😀 👍

    02 april 2020

  • Een erg fijne winkel en de eigenaresse is erg toegankelijk en prettig mee te communiceren indien nodig!

    02 april 2020

  • Alles gaat lekker vlot

    26 maart 2020

  • happy customer #14 😀 👍

    26 maart 2020

  • happy customer #13 😀 👍

    26 maart 2020

  • Al verschillende maanden gedaan met 1x resultaat met als gevolg een miskraam.

    12 maart 2020

  • Makkelijke site, als je er nog geen ervaring mee hebt is meer uitleg per product misschien wel fijn. Ook de afmetingen benadrukken. Ze zijn per chat wel heel snel met communiceren :)

    12 maart 2020

  • happy customer #10 😀 👍

    05 maart 2020

  • happy customer #9 😀 👍

    27 februari 2020

  • happy customer #8 😀 👍

    27 februari 2020

  • Op website duidelijk wat de producten inhouden. Snelle levering. Geen logo op verpakking. Goede handleidingen bij producten.

    24 februari 2020

  • Zéér kundig en klantgericht gaat men hier te werk! Ze weten van wanten en reageren snel. De klant staat centraal.

    14 februari 2020

  • Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Het fijnste vind ik dat je via WhatsApp vragen kunt stellen. Zeer vriendelijke dame die je antwoord. Ik raad je zeker deze site aan, is ook zeer betrouwbaar.

    11 december 2019

  • Snelle en discrete verzending.

    26 november 2019

  • Duidelijke website en de bestelling werd snel geleverd. Ben erg tevreden.

    21 november 2019

  • TOP! Snelle levering, en het past gewoon door de brievenbus, ideaal. En de nieuwe website is ook erg duidelijk! Zeer tevreden.

    12 november 2019

  • Zeer tevreden! Snelle levering en het wordt in een bruine envelop zonder afzender verzonden! Er zit ook een duidelijke handleiding bij :-)

    11 november 2019