Ervaringen

Lees hier de tips en ervaringen van andere gebruikers van zelfinseminatie-shop.nl
  • happy customer #41 😀 👍

    05 augustus 2020

  • Tevreden over de bestelling. Snel en veilig verzonden.

    01 augustus 2020

  • Snel en discreet geleverd.

    29 juli 2020

  • happy customer #38 😀 👍

    20 juli 2020

  • happy customer #37 😀 👍

    14 juli 2020

  • happy customer #36 😀 👍

    09 juli 2020

  • happy customer #35 😀 👍

    24 juni 2020

  • happy customer #34 😀 👍

    24 juni 2020

  • Duidelijke informatie, snelle discrete levering, top!

    18 juni 2020

  • happy customer #32 😀 👍

    18 juni 2020

  • Snelle levering en goede producten. Er is ook een duidelijke uitleg meegeleverd.

    17 juni 2020

  • discreet verzonden en past door brievenbus

    15 juni 2020

  • Leveren netjes en op tijd!

    12 juni 2020

  • happy customer #28 😀 👍

    11 juni 2020

  • Altijd op tijd en de juiste artikelen. Fijne site en makkelijk bereikbaar

    10 juni 2020

  • Komt snel aan, prima producten.... enige wat ik me afvraag: waarom is het zo duur?

    Onze reactie:
    Bedankt voor je review. Onze producten zijn professionele medische producten die aan strenge eisen moeten voldoen omdat ze ook in het ziekenhuis gebruikt worden. Hierdoor is de productie van de producten een stuk duurder.

    10 juni 2020

  • happy customer #25 😀 👍

    29 mei 2020

  • happy customer #24 😀 👍

    21 mei 2020

  • happy customer #23 😀 👍

    20 mei 2020

  • happy customer #22 😀 👍

    06 mei 2020

  • happy customer #21 😀 👍

    30 april 2020

  • Snel mailcontact en goede service. Keurig verpakt allemaal.

    23 april 2020

  • happy customer #19 😀 👍

    23 april 2020

  • happy customer #18 😀 👍

    06 april 2020

  • happy customer #17 😀 👍

    02 april 2020

  • Een erg fijne winkel en de eigenaresse is erg toegankelijk en prettig mee te communiceren indien nodig!

    02 april 2020

  • Alles gaat lekker vlot

    26 maart 2020

  • happy customer #14 😀 👍

    26 maart 2020

  • happy customer #13 😀 👍

    26 maart 2020

  • Al verschillende maanden gedaan met 1x resultaat met als gevolg een miskraam.

    12 maart 2020

  • Makkelijke site, als je er nog geen ervaring mee hebt is meer uitleg per product misschien wel fijn. Ook de afmetingen benadrukken. Ze zijn per chat wel heel snel met communiceren :)

    12 maart 2020

  • happy customer #10 😀 👍

    05 maart 2020

  • happy customer #9 😀 👍

    27 februari 2020

  • happy customer #8 😀 👍

    27 februari 2020

  • Op website duidelijk wat de producten inhouden. Snelle levering. Geen logo op verpakking. Goede handleidingen bij producten.

    24 februari 2020

  • Zéér kundig en klantgericht gaat men hier te werk! Ze weten van wanten en reageren snel. De klant staat centraal.

    14 februari 2020

  • Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Het fijnste vind ik dat je via WhatsApp vragen kunt stellen. Zeer vriendelijke dame die je antwoord. Ik raad je zeker deze site aan, is ook zeer betrouwbaar.

    11 december 2019

  • Snelle en discrete verzending.

    26 november 2019

  • Duidelijke website en de bestelling werd snel geleverd. Ben erg tevreden.

    21 november 2019

  • TOP! Snelle levering, en het past gewoon door de brievenbus, ideaal. En de nieuwe website is ook erg duidelijk! Zeer tevreden.

    12 november 2019

  • Zeer tevreden! Snelle levering en het wordt in een bruine envelop zonder afzender verzonden! Er zit ook een duidelijke handleiding bij :-)

    11 november 2019